Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ناحیه روح‌الله(ره) شهرستان ری با اشاره به اجرای طرح شهید «بهنام محمدی» در شهرری گفت: این طرح به منظور افزایش بصیرت دینی دانش‌آموزان و ارتباط با مساجد در سطح شهرستان ری در حال اجرا است. ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، سرهنگ اصغر آرزومندی ظهر امروز در حاشیه همایش تجلیل از برگزیدگان کنکور سراسری سال 1398 در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سپاه ناحیه حضرت روح‌الله شهرستان ری امروز در حضور خانواده‌های برگزیدگان و مسئولان شهرستان از دانش‌آموزان نمونه و دارای رتبه تجلیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود 17 نفر از برگزیدگان کنکور سراسری سال 98 که دارای رتبه‌های برتر در رشته‌های مختلف بودند شناسایی و برای شرکت در این مراسم دعوت شدند.

فرمانده سپاه ناحیه روح‎الله با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت جوانان نخبه در تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی بیان کرد: در سطح شهرستان ری افراد نخبه و نمونه به وفور وجود دارد که باید این افراد را شناسایی کنیم و امیدواریم این دانش‌آموزان بتوانند با ورود به دانشگاه خدمتگزار و سرباز نظام و انقلاب اسلامی باشند.

برنامه دولت برای جلوگیری از فرار مغزها؛ سرمایه‌گذاری بر روی نخبگان در برنامه‌ریزی‌های دولت لحاظ شدپای حرف نخبگان اصفهانی در عرصه رباتیک؛ مأموریت غیرممکنی که ممکن شدخروج نخبگان از کشور "نزولی" شد + آمار تفکیکی

آرزومندی سپس با اشاره به اجرای طرح شهید «بهنام محمدی» در سطح شهرستان ری گفت: طرح شهید بهنام محمدی به منظور افزایش بصیرت دینی دانش‌آموزان و ارتباط با مساجد در سطح شهرستان ری در حال اجرا است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طرح شهید بهنام محمدی طرحی تربیتی و آموزشی به منظور آموزش ارزش‌های دینی و انقلابی به دانش‌آموزان است و هدف اصلی طرح ترغیب دانش‌آموزان برای حضور در مساجد و مقابله با هجمه‌های وارد شده از سوی دشمنان و خنثی‌سازی توطئه دشمنان است.

انتهای پیام/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • دانش‌آموزان و کودکان قربانیان اصلی جنایات اسرائیل هستند
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد