Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: طرح شهید بهنام محمدی در راستای تربیت دانش‌آموزانی مومن و انقلابی در ۵۵ مدرسه استان اردبیل اجرا می‌شود که تلاش و جدیت بر توسعه اجرای این طرح در استان است. ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سرهنگ شکر عبدی ظهر امروز در همایش مدیران و معاونان پرورشی مجری طرح تربیتی شهید بهنام محمدی در اردبیل اظهار داشت: طرح شهید بهنام محمدی در راستای تربیت دانش‌آموزانی مومن و انقلابی در مدارس استان اردبیل اجرا می‌شود که تلاش و جدیت بر توسعه اجرای این طرح در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اجرای طرح تربیتی شهید بهنام محمدی در 55 مدرسه استان اردبیل خبر داد و گفت: برای اینکه بتوانیم دانش‌آموزانی انقلابی و متعهد تربیت کرده و آینده کشور را تضمین کنیم باید تلاش شود تا جرای چنین طرح‌های در مدارس تداوم و گسترش یابد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با تاکید بر همکاری و مشارکت هر چه بیشتر مدیران با یاور مربیان منتخب در مدارس مجری این طرح در استان بیان کرد: تعامل و همکاری هر چه بیشتر در این زمینه می‌تواند زمینه برای تحقق اهداف اجرای آن را فراهم آورد که انتظار داریم این مهم مورد توجه قرار گیرد.

تهران| طرح شهید «بهنام محمدی» با هدف ارتقا بصیرت دینی دانش‌آموزان در شهرری اجرا می‌شودهمایش تربیتی مربیان "طرح شهید بهنام محمدی" در رشت برگزار شدطرح شهید بهنام محمدی در 85 مدرسه همدان برگزار شد

عبدی حضور روحانی در مدارس را برای اقامه نماز جماعت ضروری دانست و تصریح کرد: باید با رایزنی‌های لازم زمینه برای تامین روحانی برای مدارس در راستای اقامه نماز فراهم شود تا این امر زمینه‌ساز حضور هر چه بیشتر دانش‌آموزان برای اقامه نماز شود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با بیان اینکه حضور دانش‌آموزان و نوجوانان در برنامه‌های مذهبی و مساجد زمینه برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان و تربیت دینی این قشر را فراهم می‌کند، افزود: باید با برنامه‌های مناسب زمینه برای سوق دادن دانش‌آموزان به سمت مساجد را فراهم آوریم.

دشمنان به دنبال تغییر باورهای نوجوانان هستند

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان اردبیل نیز در این همایش اظهار کرد: اجرای طرح تربیتی شهید بهنام محمدی گامی در راستای گام دوم انقلاب بوده که برای بهره‌مندی از ثمرات آن این طرح با سرعت و قوت در مدارس استان تداوم می‌یابد.

ایرج نقی‌پور با قدردانی از مشارکت و تعامل مناسب مدیران و معاونان پرورشی مدارس مجری این طرح در برگزاری آن تصریح کرد: اجرای این طرح یک نوع کادرسازی برای انقلاب اسلامی بوده و هدف از آن تربیت دانش‌آموزان مومن، متعهد و انقلابی است.

وی با اشاره به هجمه‌های دشمنان نظام در قالب جنگ نرم بیان کرد: در حال حاضر دشمنان در جبهه جنگ نرم به دنبال نفوذ در بین جوانان و نوجوانان و تغییر باورها و عقاید آنها هستند تا از این طریق به اهداف شوم خود دست یابند و زمینه برای ایجاد تزلزل در نظام و ارزش‌ها و آرمان‌های آن را فراهم کنند.

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان اردبیل اتصال سه رکن تربیتی مدرسه، مسجد و خانواده را راهکاری مهم و اساسی برای غلبه بر توطئه‌های دشمنان دانست و گفت: اجرای این طرح تربیتی گامی در این راستا به شمار می‌رود که می‌تواند نقش بسزایی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان در قالب تهاجم فرهنگی داشته باشد.

تربین دانش‌آموزان انقلابی از اهداف مهم سند تحول آموزش و پرورش است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این همایش با اشاره به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار کرد:‌ از مهمترین اهداف این سند تربیت دانش‌آموزان مؤمن و انقلابی بوده که در همین راستا طرح تربیتی شهید بهنام محمدی در مدارس استان اجرا می‌شود.

احمد ناصری از جمله برنامه‌های آموزش و پرورش را تربیت نسل آینده‌ساز کشور براساس ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: این مهم با جدیت در استان اردبیل پیگیری می‌شود که تلاش و جدیت بر این است تا با برنامه‌ریزی‌های لازم به این مهم دست یابیم.

وی از اجرای طرح تربیتی شهید بهنام محمدی در 55 مدرسه استان در راستای اتصال سه رکن تربیتی  مدرسه، مسجد و خانه خبر داد و افزود:‌ در برگزاری این طرح اداره کل آموزش و پرورش استان و سازمان بسیج دانش‌آموزی همکاری و مشارکت می‌کنند که اجرای مناسب و موثر این طرح در اولویت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اجرای برنامه‌های تربیتی در کنار ارائه آموزش‌ها لازم به دانش‌آموزان را از جمله برنامه‌های آموزش و پرورش استان برشمرد و بیان کرد: برای تحقق این مهم در طول سال تحصیلی برنامه‌های تربیتی مختلفی در مدارس استان اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ز

R41374/P/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد محمدی بعدازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: ۲۷ اردیبهشت ماه شاهد برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان خواهیم بود که در محل دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: در آستانه برگزاری این جشنواره جمعه همایش پیاده روی برگزار شده و هفته آینده نیز برنامه های متنوعی در آستانه برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز برگزار خواهد شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل افزود: همزمان با برگزاری این جشنواره افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه و ۹ کلاسه را در اردبیل و گرمی شاهد خواهیم بود.

محمدی بیان کرد: مدرسه شهید غفاری نوران در ۶ کلاس در این ایام افتتاح می شود تا دانش آموزان در فضایی مناسب تر تحصیل خود را انجام دهند.

وی گفت: مدرسه ۹ کلاسه تندگویان گرمی نیز همزمان با برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل ادامه داد: برای جشنواره امسال برنامه های مختلفی تدارک دیده شده و با دعوت از صاحبان کارخانه ها و بنگاه های اقتصادی و واحدهای تولیدی و صنعتی همچنین بهره گیری از ظرفیت سازمان نظام مهندسی، نظام پزشکی، نهادها، سازمان ها و موسسات دولتی و غیردولتی در قالب مشارکت اجتماعی آنها را به ساخت و تجهیز مدارس ترغیب و تشویق خواهیم کرد.

محمدی هزینه سنگین ساخت مدرسه را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه برخی خیرین و مجموعه های همراه نوسازی توان ساخت یک مدرسه را ندارند تلاش می کنیم تا آنها را به پرداخت هزینه ساخت یک مترمربع مدرسه و یا خرید میز، صندلی، کامپیوتر، لپ تاب و سایر محصولات مدرسه ترغیب کنیم.

وی با اشاره به پائین بودن سرانه فضای آموزشی در پنج شهرستان اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال و اصلاندوز تصریح کرد: برای کاستن از این دغدغه ها ساخت دو هزار کلاس درس در قالب سند توسعه فضاهای آموزشی در استان پیش بینی شده که عمده این مدارس به شکل مجتمع آموزشی احداث و تحویل آموزش و پرورش می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل خاطرنشان کرد: ۵۰۰ کلاس درس از این تعداد با همت خیرین، ۵۰۰ کلاس درس با اعتبارات ملی و استانی و یک هزار کلاس درس نیز از محل مولدسازی در مدت سه سال اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

محمدی مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) را در ساخت این واحدها یادآور شد و اظهار کرد: ۴۰۰ کلاس درس در سال جاری به همت این قرارگاه احداث می شود که ساخت ۸۸ کلاس درس شروع شده است.

وی گفت: به غیر از ۵ شهرستان یاد شده ما در مابقی شهرستان ها مشکلی از بابت فضای آموزشی نداریم و حتی در برخی شهرها نظیر نیر سرانه فضای آموزشی بالای ۱۰ مترمربع است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل ادامه داد: در شهرستان اصلاندوز با احداث دو مدرسه ۱۲ کلاسه مشکل تا حد زیادی رفع خواهد شد اما در اردبیل و پارس آباد به ساخت بیش از یک هزار و ۲۰۰ کلاس درس نیاز مبرم داریم.

کد خبر 6100824

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • نقش تربیتی در محیط‌های آموزشی مورد توجه قرار گیرد
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود