Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رفاهتی، مسئول بسیج دانش‌آموزی سپاه قدس استان گیلان در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت «محمدحسین فهمیده» و روز بسیج دانش‌آموزی، اظهار کرد: دو هزار و 560 واحد بسیج دانش‌آموزی در حال حاضر در گیلان فعال است و 168 هزار دانش‌آموز بسیجی داریم.

وی با بیان اینکه بسیج دانش‌آموزی برگزاری اردوهای جهادی مسجدمحور را با هدف مرمت، بهسازی و زیباسازی مدارس دنبال می‌کند، افزود: وقتی دانش‌آموزان بسیجی در فصل تابستان اقدام به تعمیر مدارس می‌کنند روحیه جهادی در آنان تقویت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بسیج دانش‌آموزی گیلان برگزاری اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی را یکی از برنامه‌های مهم این سازمان دانست و گفت: هر ساله تعداد زیادی از دانش‌آموزان به صورت داوطلبانه عازم مناطق عملیاتی هشت‌سال دفاع مقدس می‌شوند و یادمان‌های شهدا را زیارت می‌کنند و شاهد اثرات معنوی و تربیتی این حرکت در دانش‌آموزان هستیم.

رفاهتی اولویت برنامه‌های بسیج دانش‌آموزی را جبران خلاءهای موجود در آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: برگزاری مسابقات علمی و پژوهشی دانش‌آموزی، شناسایی و حمایت از دانش‌آموزان صاحب ایده و اختراع و مشارکت در کنگره ملی «همفکری آینده‌سازان» و برگزاری اردوهای فرهنگی و تفریحی، نشست‌های روشنگری گام دوم انقلاب، حلقه‌های صالحین و یادواره‌های شهدا از دیگر برنامه‌هاست.

وی ماموریت سازمان بسیج دانش‌آموزی را در درس آمادگی دفاعی متوسطه دانست و خاطرنشان کرد: علاوه بر تقویت آمادگی دفاعی به دنبال تقویت روحیه خودباوری در دانش‌آموزان هستیم.

مسئول بسیج دانش‌آموزی گیلان از خانواده‌ها خواست در انتخاب مدرسه و معلم برای فرزندان خود نسبت به معیارهای اخلاقی توجه کنند و یادآور شد:‌ سلامت دانش‌آموز، معلم و مدرسه باید افزایش یابد، زیرا شخصیت انسان در دوران نوجوانی شکل می‌گیرد و نیازمند یک فضای پاک و بانشاط است.

رفاهتی از اجری طرح «شهید بهنام محمدی» خبر داد و اظهار کرد: پیوند سه نهاد مهم خانواده، مدرسه و مسجد دنبال می‌شود. در این طرح ابتدا یک مسجد توانمند و سپس یک مدرسه نزدیک به مسجد انتخاب می‌شود. خانواده‌های داوطلب نیز می‌توانند به کار تربیتی مستمر بپردازند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن بسیج دانش آموزی شهید بهنام محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۰۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند