Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیدی ساکت با اشاره به اینکه طرح شهید بهنام محمدی در ۱۰۰ مدرسه استان در حال اجرا است گفت: ۱۳ الی ۱۵ هزار دانش آموز در سطح استان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

«محمد تقی امیدی ساکت»، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبستان در همدان از اجرای طرح شهید بهنام محمدی در 3 هزار مدرسه کشور خبر داد.

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه طرح شهید بهنام محمدی در 100 مدرسه استان در حال اجرا است گفت: 13 هزار دانش آموز در سطح استان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه طرح شهید بهنام محمدی طرحی 7 ساله است گفت: این طرح از سال 97 در مدارس در حال اجرا است که در گام نخست برای دانش آموزان مقطع متوسطه اول اجرا می‌شود.

امیدی ساکت با بیان اینکه متأسفانه در آموزش و پرورش به موضوع مهم پرورش آنگونه که باید پرداخته نشده است و به عنوان یک خلا در این سیستم احساس می‌شود گفت: طرح بهنام محمدی اهتمام جدی در تحقق «پرورش» در نظام آموزش و پرورش و به دنبال تربیت دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی است.

مسئول بسیج دانش آموزی استان همدان با بیان اینکه طرح شهید بهنام محمدی بهترین بستر تربیتی برای نوجوانان و نسل چهارم است گفت: این طرح به دنبال تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 8 میلیون جوان مومن، انقلابی و کارآمد است.

وی با بیان اینکه طرح بهنام محمدی یک برنامه تربیتی است گفت: این طرح در راستای سند تحول بنیادین و تحقق و پوشش ساحت‌های چند گانه این سند همچون مسائل اعتقادی، اخلاقی، عقیدتی و ...اجرا می‌شود.

امیدی ساکت ادامه داد: در همین راستا دوره آموزشی توانمند سازی مربیان تربیتی طرح طرح بهنام محمدی، 27 الی 29 آذر ماه به میزبانی استان همدان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این دوره آموزشی سه روزه در اردوگاه فجر همدان برگزار شد ابراز کرد: در این دوره آموزشی 350 سرگروه از 9 استان کشور در همدان گرد هم آمده و دوره‌های توانمند سازی این طرح را گذراندند.

مسئول بسیج دانش آموزی استان همدان با اشاره به اینکه طرح بهنام محمدی از آبان ماه سال 97 در مدارس در حال اجرا است گفت: طی یک سال از اجرای این طرح، برخی مربیان به دلیل مهاجرت، ازدواج، عدم واجد شرایط و توانمند بودن و ... از اجرای این طرح خارج شدند

امیدی ساکت گفت: در همین راستا این دوره آموزشی، برای توانمند سازی مربیان جایگزین این طرح انجام گرفت، به عبارتی دوره آموزشی توانمند سازی مربیان، تکمیل ظرفیت طرح بهنام محمدی بود که از استان همدان 130 مربی در این دوره آموزشی حضور داشتند.

وی اشاره ای به نوع فعالیت مربیان تربیتی داشت و گفت: این مربیان در تیم‌‌های سه نفره وارد مدرسه می‌شوند و به عنوان اهرم کمکی طرح تربیتی شهید «بهنام محمدی» که پیوند دهنده مسجد، خانواده و مدرسه است مشغول به فعالیت می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به اینکه در پایان دوره مربیان ارزیابی می‌شوند، گفت: این دوره آموزشی امسال برای اولین بار اجرایی می‌شود و پس از پایان هفت ساله این طرح، شاهد شکوفایی و دستاورد‌های طرح بهنام محمدی خواهیم بود.

 

 

پایان پیام/580

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد شب یلدا نماز جمعه شب یلدا مسجد انتخابات کانون های مساجد مسجد بارندگی و سیلاب طرح بهنام محمدی بسیج دانش آموزی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با هفته معلم از استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در تالار آفتاب این دانشگاه تجلیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این مراسم شهید مطهری را یک شخصیت ممتاز و برجسته خواند که توانست با تأثیرگذاری عمیق بر اندیشه و افکار جوانان، مسیر حرکت فکری نسل جوان را به سمت اندیشه‌ها و آموز‌های دینی منطبق سازد و حرکت نوین اسلامی شدن را در دل جوان‌ها زنده کرد.

محمدحسین رنجبر اضافه کرد: استادان دانشگاه باید با کاشتن بذر امید در دل جوانان، مسیر صحیح تربیت و تعلیم را در کنار تذهیب نفس به دانشجو بیاموزند و با ایجاد شور، نشاط، نوآوری و سرزندگی جوانان را به آینده امیدوار و آنان را در سازندگی و بالندگی کشور مشارکت دهند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، داشتن حسن اخلاق، به‌روزرسانی معلومات علمی، مشارکت دادن دانشجو در امور درسی، نوآوری در تدریس، حرکت در مسیر تربیت کارآفرین، دادن عزت و اعتماد به نفس به دانشجو در مواجهه با مشکلات و اندیشمند و متفکر بارآوردن دانشجو و ... از صفات بارز یک استاد برشمرد و اضافه کرد: باید این محسنات باید به خوبی و درستی به دانشجو انتقال داده و در عمل نیز به کار گرفته شود.

وی با اظهار رضایت از عملکرد استادان گفت: ارزش کار معلم و استاد آنقدر ستودنی و قابل تحسین است که در قرآن کریم و احادیث ائمه اطهار علیهم‌السلام بر آن تأکید شده و این نشان از منزلت و مقام علم و دانش در اسلام است که باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدوین ۳ جلد کتاب از نقش روحانیون رزمنده همدانی
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • ۱۵۰۰ معلم فداکار در اصفهان شناسایی شدند
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر