Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@19:16:31 GMT

اجرای طرح شهید «بهنام محمدی» در 100 مدرسه همدان

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۹۹۰۱۱

اجرای طرح شهید «بهنام محمدی» در 100 مدرسه همدان

گروه اجتماعی- مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه طرح شهید بهنام محمدی در 100 مدرسه استان در حال اجرا است گفت: 13 الی 15 هزار دانش آموز در سطح استان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

محمد تقی امیدی ساکت، مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان از اجرای طرح شهید بهنام محمدی در 3 هزار مدرسه کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه طرح شهید بهنام محمدی در 100 مدرسه استان در حال اجرا است گفت: 13 الی 15 هزار دانش آموز در سطح استان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

 وی با بیان اینکه طرح شهید بهنام محمدی طرحی 7 ساله است گفت: این طرح از سال 97 در مدارس در حال اجرا است که در گام نخست برای دانش آموزان مقطع متوسطه اول اجرا می‌شود.

امیدی ساکت با بیان اینکه متأسفانه در آموزش و پرورش به موضوع مهم پرورش آنگونه که باید پرداخته نشده است و به عنوان یک خلا در این سیستم احساس می‌شود گفت: طرح بهنام محمدی اهتمام جدی در تحقق «پرورش» در نظام آموزش و پرورش و به دنبال تربیت دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی است.

مسئول بسیج دانش آموزی استان همدان با بیان اینکه طرح شهید بهنام محمدی بهترین بستر تربیتی برای نوجوانان و نسل چهارم است گفت: این طرح به دنبال تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 8 میلیون جوان مومن، انقلابی و کارآمد است.

وی با بیان اینکه طرح بهنام محمدی یک برنامه تربیتی است گفت: این طرح در راستای سند تحول بنیادین و تحقق و پوشش ساحت‌های چند گانه این سند همچون مسائل اعتقادی، اخلاقی، عقیدتی و ...اجرا می‌شود.

امیدی ساکت ادامه داد: در همین راستا دوره آموزشی توانمند سازی مربیان تربیتی طرح طرح بهنام محمدی، 27 الی 29 آذر ماه به میزبانی استان همدان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این دوره آموزشی سه روزه در اردوگاه فجر همدان برگزار شد ابراز کرد: در این دوره آموزشی 350 سرگروه از 9 استان کشور در همدان گرد هم آمده و دوره‌های توانمند سازی این طرح را گذراندند.

مسئول بسیج دانش آموزی استان همدان با اشاره به اینکه طرح بهنام محمدی از آبان ماه سال 97 در مدارس در حال اجرا است گفت: طی یک سال از اجرای این طرح، برخی مربیان به دلیل مهاجرت، ازدواج، عدم واجد شرایط و توانمند بودن و ... از اجرای این طرح خارج شدند

امیدی ساکت گفت: در همین راستا این دوره آموزشی، برای توانمند سازی مربیان جایگزین این طرح انجام گرفت، به عبارتی دوره آموزشی توانمند سازی مربیان، تکمیل ظرفیت طرح بهنام محمدی بود که از استان همدان 130 مربی در این دوره آموزشی حضور داشتند.

وی اشاره ای به نوع فعالیت مربیان تربیتی داشت و گفت: این مربیان در تیم‌‌های سه نفره وارد مدرسه می‌شوند و به عنوان اهرم کمکی طرح تربیتی شهید «بهنام محمدی» که پیوند دهنده مسجد، خانواده و مدرسه است مشغول به فعالیت می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به اینکه در پایان دوره مربیان ارزیابی می‌شوند، گفت: این دوره آموزشی امسال برای اولین بار اجرایی می‌شود و پس از پایان هفت ساله این طرح، شاهد شکوفایی و دستاورد‌های طرح بهنام محمدی خواهیم بود.

 

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان سازمان بسیج دانش آموزی طرح شهید بهنام محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم

مدیرعامل نیرو‌گاه حرارتی یک هزار‌مگاواتی شهید مفتح همدان با نپذیرفتن نقش نیرو‌گاه در ایجاد فرو‌چاله‌ها گفت: نیرو‌گاه با بهره‌مندی از پساب فاضلاب تصفیه‌خانه همدان نقش موثری در  کاهش مصرف آب از چاه‌ها داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، عبدالمجید دیناروند امروز در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌های جمعی با تاکید بر این که، نیرو‌گاه شهید مفتح همدان افزون بر تامین نیاز برق استان، نقش موثری در پایداری و ثبات برق غرب کشور دارد، افزود: موفقیت تولید 7 میلیارد کیلو‌وات ساعت برق در یک سال، برای سومین سال پیاپی با کمترین تریپ بود و امسال هدفگذاری برای گذار از رکورد 7 میلیارد کیلو وات ساعت است.

وی با توضیح این‌که اگر هر واحد نیرو‌گاهی در کشور 8 تریپ داشته باشد این نیرو‌گاه برای هر 4 واحد 250 مگاواتی خود 5 تریپ داشت، افزود: برای افزایش این ظرفیت نیز 27 نیروی نخبه بومی جذب شدند.

دیناروند گفت: هر تریپ برای نیرو‌گاه به معنای آن است که باید آن واحد نیرو‌گاه با هزینه سرسا‌م‌آور تعمیر از چرخه تولید خارج و مجدد با صرف زمان زیاد و هزینه فراوان تعمیر به مدار تولید برگردد که در راندمان تولید نیرو‌گاه تاثیر منفی خواهد داشت. هزینه هر تریپ بیش از یک میلیارد‌تومان است.

وی با نپذیرفتن نقش نیرو‌گاه در ایجاد فرو‌چاله‌ها گفت: نیرو‌گاه با بهره‌مندی از پساب فاضلاب تصفیه‌خانه همدان نقش موثری در  کاهش مصرف آب از چاه‌ها داشته است و مقدار برداشت آب غیر‌مجاز از چاه‌های اطراف نیرو‌گاه توسط کشاورزان مؤید آن است که کف‌شکنی غیر‌مجاز چاه و ریزش خاک زیرسطحی محل برداشت غیر‌مجاز، دلیل ایجاد فرو‌چاله‌ است.

دیناروند تاکید کرد: نیرو‌گاه در اوج مصرف ساعتی 1700 متر‌مکعب آب پساب برای تولیدبرق استفاده کرده است و اکنون فقط چاه آب برای  تأمین آب مقطر و مصارف بهداشتی است و بقیه‌ها چاه‌های نیرو‌گاه پلمب شدند. برای افزایش ذخیره آب  چاه‌های اطراف طرح تغدیه مصنوعی اجرا شد حتی با بهبود سامانه تولید برق نیرو‌گاه مقدار مصرف پسآب نیز کمتر شده است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر توان مقابله نیرو‌گاه در مقابل حملات سایبری، گفت: فرایند ساختاری و سازه‌ای نیرو‌گاه‌ها به شکلی طراحی شدند که نیرو‌گاه‌ها بالاترین توان مقابله با حملات سایبری دارند، نیرو‌گاه شهید مفتح همدان نیز، از این توان بالقوه برخوردار است و حتی در مرحله‌ای برای ارزیابی توان نیرو‌گاه در مقابل حملات فیزیکی مغناطیسی، رزمایشی برگزار و این توانایی نیز تایید شد.

مدیرعامل نیرو‌گاه حرارتی یک هزار‌مگاواتی شهید مفتح همدان، ادامه داد: نیرو‌گاه فقط در حوزه تولید برق کوشا نبوده و برای حفظ محیط‌زیست منطقه قدم‌هایی مانند کاشت برداشته است پارسال 13هزار درخت و امسال 200 هزار درخت را در روز دختکاری خواهد کاشت، برای ترویح فرهنگ این سنت حسنه بین اهالی روستا‌های مجاور 40 هزار نهال خانه به خانه توزیع شد که نهال بیشتر از ارقام صنوبر، بید و سنجد بوده است حتی در محوطه نیرو‌کاه گل‌محمدی و انواع گیاهان دارویی و غیر‌دارویی نیز کاشته است.

وی با اشاره بر این که نشا درختان کاشته شده از تولید گل‌و گیاه مجموعه نیرو‌گاه است، ادامه داد: از آب پساب موجود در پیرامون نیرو‌گاه دریاچه‌هایی ایجاد و با انتقال آب به این محیط، فضای مفرحی تشکیل و ماهی آب‌سرد کپور در آن پرورش دادیم.

دیناروند در پاسخ به این سئوال که برج خشک شماره2 نیرو‌گاه کی بهر‌ه‌برداری خواهد شد، گفت: برج خشک شماره یک نیرو‌گاه سال‌‌های قبل بهره‌برداری و مقدار مصرف آب نیرو‌گاه کاهش داد در آن زمان نیرو‌گاه حدود 10 میلیون‌مترمکعب مصرف آب داشت که بهر‌ه‌برداری از این برج موجب کاهش 25 درصدی این مصرف شد، نیرو‌گاه بهره‌بردار است و سازنده برج نیست هر زمان آماده شود تحویل نیرو‌گاه خواهد شد.

وی با یاد‌آوری اجرای 3400 ساعت تعمیرات نهایی و اساسی در نیرو‌گاه شهید مفتح همدان از آمادگی کامل نیرو‌گاه برای تولید برق با تمام توان در اوج مصرف برق امسال خبر داد و افزود: مقدار مصرف سوخت دوگانه نیرو‌گاه گاز و مازوت به برنامه‌ دیسپاچینگ ارتباط دارد و نیرو‌گاه با استفاده از 2 نوع پسماند یکی مازوت و دیگری پساب انرژی تولید کرده  است. اولویت آخر استفاده از مازوت است.

مدیرعامل نیرو‌گاه حرارتی یک هزار‌مگاواتی شهید مفتح همدان اظهار کرد: هماهنگی کاملی بین صنعت و نیرو‌گاه در استان وجود دارد و در این عرصه از توان متخصصان دانشگاهی همدان بر‌ای ساخت پرینتر سه بعدی 30 در 30 و ربات کاوشگر عیوب سامانه نیرو‌گاهی استفاده کردیم و اکنون از این سامانه‌ها در نیرو‌گاه استفاده شده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تولد فرزند شهید حادثه تروریستی کرمان +عکس
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • ۵۲ شهید غریب در همدان شناسایی شد
  • آثار کشف‌ شده در خیابان باباطاهر همدان مربوط به دوره ایلخانی است
  • اثر کشف‌شده در خیابان باباطاهر همدان به دوره ایلخانی برمی‌گردد
  • اجرای طرح آگاه سازی دختران در آباده
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود